Daisy Luiten logo

Het verhaal van voorverkoop tot productie

Ons Bestaan Op Een Bordje

  vanuit correspondentie tijdens de voorverkoop

  Professor J. William Worden, in Nederland en België onder andere bekend van de rouwtaken, bekijkt samen met Daisy Luiten haar therapeutische bordspel Alle Sterren Van De Hemel.
  Sessie waarin Daisy Luiten Alle Sterren Van De Hemel gebruikt met een gezin
  Ontstaan

  Ons Bestaan Op Een Bordje is ontstaan na vragen van vele therapeuten die mijn eerste tool Alle Sterren Van De Hemel (na het overlijden van een dierbare) gebruiken. Zij vroegen mij eenzelfde soort tool te ontwikkelen voor scheiding of andere ingrijpende gebeurtenissen omdat ze dat ook zo vaak tegenkwamen in de praktijk, want ‘Alle Sterren Van De Hemel’ werkt zo goed!

  Aan het begin van de realisatie

  Na 5 jaar van ontwikkelen en uittesten van Ons Bestaan Op Een Bordje en daarnaast ook het zoeken naar partijen die deze tool konden produceren stonden we aan het begin van de realisatie van Ons Bestaan Op Een Bordje.

  Het verwezenlijken en produceren van dit project is echter een mega grote investering. Eén die niet alleen de materialen en drukkosten omvat, maar veel meer (octrooi, opslagruimte, boekhouding & coach, verzendmaterialen, promotie, etc. etc.). Mensen vragen vaak naar cijfertjes, laten we het zo zeggen: een ander koopt er een huis van.

  Voorverkoop

  Het doen van deze investering was dus een project op zich. En dit risico konden wij alleen maar nemen als we er zeker van zouden zijn als er voldoende interesse zou zijn. Daarom hebben we een voorverkoop opgezet: als er voldoende interesse zou zijn zou het gerealiseerd worden, en anders niet en kregen mensen hun geld retour.

  Dit was een spannende tijd voor ons. En het duurde langer dan we hadden gehoopt, want sommige therapeuten hebben vanaf hun aankoop 1 jaar en 2 maanden moeten wachten totdat de tool klaar was en bezorgd werd.

  Grote dank!

  Een hele grote dank je wel aan alle Very important persons, therapeuten en coaches, die aan de voorverkoop hebben meegedaan en zo hebben bijgedragen aan de realisatie van dit project!

   

   

  De voorverkoop van Ons Bestaan Op Een Bordje (deel 1 – 05-01-2021)

  De voorverkoop van Ons Bestaan Op Een Bordje (deel 2 – 18-02-2021)

  • Status voorverkoop: 80% verkocht! Dit is bijna voldoende om de opdracht tot productie te geven! 80% 80%

  Goed nieuws: er zijn al veel tools verkocht! 

  Deze week heeft een boekhouder naar alle cijfers gekeken met oog op de voorverkoop. De status van de voorverkoop is inmiddels 80%. Wij hebben er de volste vertrouwen in dat we binnenkort de 100% gaan halen.

  Omdat de voorverkoop wel is teruggelopen, zijn wij een advertentie campagne aan het opzetten. Wij hopen dat deze bijdraagt aan een goede voortzetting van de voorverkoop met spoedig een opdracht tot productie tot gevolg.

  Wij hebben regelmatig contact met de fabriek om de laatste puntjes op de i te zetten. Zo wordt er momenteel een proefexemplaar gemaakt.

  De voorverkoop van Ons Bestaan Op Een Bordje (deel 3 – 31-03-2021)

  • Status voorverkoop: 96% verkocht! Dit is bijna voldoende om de opdracht tot productie te geven! 96% 96%

  Ja we hebben weer iets te melden!

  Wat de voorverkoop betreft: YES, we zitten inmiddels op 96%!
  Verder ben ik regelmatig in gesprek met de drukker en heb ik de drukproef mogen ontvangen! Zo bijzonder om die in handen te hebben.

  Zie de video als je mijn eerste indruk wilt zien!

  De voorverkoop van Ons Bestaan Op Een Bordje (deel 4 – 26-04-2021)

  • Status voorverkoop: 98% verkocht! Dit is bijna voldoende om de opdracht tot productie te geven! 98% 98%

  De status van de voorverkoop is inmiddels 98%!

  Dit betekent voor mij dat de tool er zeker gaat komen. De laatste 2 procent zal deze weken nog binnenkomen en dan gaan wij de opdracht tot drukken geven! JIPPIE!! Super goed nieuws dus. Als het zover is horen jullie het ook!
  Warme groet, Daisy

  Mijlpaal bereikt:100% voorverkoop! Ons Bestaan Op Een Bordje komt er! (deel 5 – 17-05-2021)

  • Status voorverkoop: 100% verkocht!!! 100% 100%

  Een menig “WhooHoo” heeft door ons huis geklonken als er weer een bestelling binnen kwam! 😄 En het resultaat….

  YES! Het beoogde voorverkoopdoel is bereikt, een mijlpaal! Er is voldoende animo om Ons Bestaan Op Een Bordje in productie te laten gaan! 🥳Met dank aan jou en alle andere enthousiaste therapeuten die Ons Bestaan Op Een Bordje besteld hebben is ons doel voor de voorverkoop gehaald! Dank jullie wel voor jullie vertrouwen én geduld!

  We hebben zojuist de opdracht gegeven. Alles wordt momenteel ingepland een leverdatum is nog niet bekend.

  Jij hoort bij de eerste therapeuten die met deze tool gaan werken!

  Voor meer info, over de productie bekijk de video van Daisy.
  Weinig tijd? Bekijk dan in ieder geval de laatste minuut!

  Harte groet van een hele blije Daisy

  Laatste nieuws over de productie – het loopt anders dan gewenst – de waarschijnlijke leverdatum (deel 6 – 23-06-2021)

  Beste bestellers,

  Ofwel Very Important Persons in dit proces, want ik ben zo blij met jullie! Dat we samen het productieproces hebben kunnen starten! 🙂

  Ik heb de mogelijke leverdatum ontvangen. En ik ga héél eerlijk zijn, want ik werd er niet blij van. Integendeel: een achtbaan aan gevoelens passeerde de revue, van grote teleurstelling en boosheid tot schaamte… De fabriek zegt dat de tools er waarschijnlijk begin november zijn.

  Ik schoot in de ‘actie’ en wilde er iets aan doen. Na een telefoontje met de fabriek* besloot ik een paar dagen de ruimte te nemen dit te verwerken, te laten bezinken wat er gezegd was, terwijl ik wel mijn werk bleef doen.

  Dat is goed geweest, want door bezig te blijven met dit werk voor de drukkerij (om zelf alles zo spoedig mogelijk te controleren en géén extra vertraging op te lopen) kwam ik tot het besef hoe zorgvuldig de drukkerij eigenlijk te werk gaat**. Ze leveren écht kwaliteit!
  En ondanks dat ik nog steeds niet blij ben met de leverdatum kan ik het iets meer loslaten: ‘het is zoals het is. Ik doe mijn best en meer kan ik niet doen’. Dat neemt niet weg dat ik het niet fijn vind dit nieuws aan jou te brengen. Ik kan me voorstellen dat jij óók teleurgesteld bent en ik hoop dat je het geduld nog even kunt opbrengen.

  Toen ik eerder vandaag bezig was met de controle kwamen er kaartjes met vragen voorbij waarbij ík zelfs dacht: “Wow, wat een mooie vragen! Het zit écht goed in elkaar!” Dan sta ik te popelen om het met jullie te delen. Het raakt mij ook dit te voelen want meestal zit ik zo met mijn neus bovenop mijn creaties dat ik dit zelf niet meer zie.
  Ik hoop in ieder geval dat ondanks dat november nog ver klinkt, we allemaal volop kunnen genieten van een fijne zomer, en dat de nieuwe tools er zijn voordat we er erg in hebben!

  Lieve groet,

  Daisy 

  Groene vragenkaart uit het therapeutische bordspel Ons Bestaan Op Een Bordje van Daisy Luiten met de tekst: Heb jij iets gezegd/gedaan toen het gebeurde of toen je het hoorde?<br />
Hoe kijk je daarop terug?
  Tekening naar aanleiding van een vragenkaart uit het therapeutische bordspel Ons Bestaan Op Een Bordje van Daisy Luiten met de tekst: Heb jij iets gezegd/gedaan toen het gebeurde of toen je het hoorde?<br />
Hoe kijk je daarop terug? Op de tekening staan mensfiguren (telkens dezelfde persoon), één schreeuwt, één zit achter de computer, één belt.

  *) Samenvatting van het gesprek met de fabriek

  1) Er was sprake van miscommunicatie. Ik dacht dat de productietijd inging vanaf het moment dat ik de order gaf en betaalde. Maar ze kunnen pas starten vanaf het moment dat alle drukproeven zijn goedgekeurd. Ik dacht dat ik dat al had gedaan met de eerste proefdruk (het eerste gedrukte spel), maar dat blijkt dus niet het geval. Ik moet hiervoor (na de controle van de digitale pdf’s) drukvellen en kleurstalen controleren en goedkeuren.

  2) Helaas hebben we te maken met naweeën van de coronapandemie. De fabriek heeft het enorm druk door de wereldwijde grote vraag naar puzzels en spellen én tegelijkertijd werkt ze met minder mankracht. Hierdoor ontkomen ook zij er niet aan dat het gehele proces vertraging oploopt.

  3) Er zijn vertragingen op leveringen van papier en grondstoffen vanwege de coronapandemie.

  4) Ik kreeg te horen dat ik nog geluk heb dat ik al in contact was, bijna overal kunnen de nieuwe orders pas ver in 2022 gedrukt worden.

  De bestandscontrole

  Ik ben momenteel alle bestanden aan het controleren. En om een idee te geven: Op dit scherm zie je 2 drukvellen (heel erg verkleind, ze zijn ongeveer een vierkante meter groot in het echt).

  Ik moet alle kaartjes controleren: voor én achterzijde (zitten ze goed op elkaar? Juiste kaartje bij juiste kaartje?). Staan de symbolen er goed op? Klopt het pagina cijfer?

  Links (onder mijn kin) zie je op een tweede scherm het bestand dat ik heb aangeleverd met één kaartje in beeld. Zo check ik kaartje voor kaartje (voor én achterzijde) of alles klopt. Een mega klus.

  Als dit is goedgekeurd krijg ik de vellen op ware grootte uitgeprint. Dan moet ik weer van voor af aan alles nogmaals controleren én goedkeuren. De kwaliteit en kleur zijn nu extra van belang (dat kun je op het scherm niet zien). Deze drukproef-vellen zijn nodig om de uiteindelijke drukplaten te kunnen maken, waarmee alles gedrukt gaat worden.

  Hiermee bezig zijn geeft mij inzicht in hóe ontzettend zorgvuldig de fabriek bezig is. Zij gaan voor kwaliteit en zorgen (met mij mee) dat alles klopt! Dat geeft mij veel vertrouwen. Het is óók fijn dat ze hier de tijd en ruimte voor nemen, om het écht goed neer te zetten.

  Daisy Luiten controleert achter de computer de digitale bestanden voor de productie van Ons Bestaan Op Een Bordje, in haar beeldscherm zijn vele groene kaartjes zichtbaar.

  Laatste nieuws over de productie (deel 7 – 14-07-2021)

  Beste bestellers,

  Jullie vinden het vast leuk om te horen dat de drukkerij al flink bezig is geweest met het voorbereiden van al het drukwerk. Alle bestanden worden op grote vellen, van circa 1 vierkante meter, bij elkaar gezet, zodat daar uiteindelijk de drukplaten van gemaakt worden.

  Regelmatig krijg ik de vraag (ook in mijn omgeving) waar ík dan nu nog zo druk mee ben. Tja, hoe kan ik dat beter uitleggen dan middels beelden…

  Daisy’s drukwerkcontrole (2min 30sec)

  Tussen aanlevering van de bestanden en het echte drukken:

  Na het drukwerk voorbereiden, en op grote vellen zetten van alle bestanden, volgt de drukwerk controle. Klopt alles nog? Komen de voorzijde en de achterzijde van hetzelfde kaartje op elkaar? Zijn er nergens symbolen vergeten? Is dit het juiste lettertype? Etc.

  Verbouwing in de opslag (1min 30sec)

  Een korte indruk van onze verbouwing in de nieuwe opslag.

  We maken een verdieping omdat de spellen niet té hoog mogen worden opgestapeld, dat is te zwaar voor de onderste spellen.

  Laatste nieuws over de productie (deel 8 – 14-09-2021)

  Beste bestellers,

  Als het goed is hebben jullie deze informatie ook via de email ontvangen op 14 september.

  Na de zomervakantie zijn we weer goed van start gegaan. Op dit moment heb ik geen noemenswaardig nieuws over het verloop van de productie. Vooralsnog ga ik uit van levering in november.

  Graag deel ik alvast een ander nieuwtje dat voor de zomer speelde: Met hulp van iemand die mijn tools een warm hart toedraagt is het op de valreep nog mogelijk geworden de themaset Alle Sterren Van De Hemel tegelijk met Ons Bestaan Op Een Bordje mee te laten produceren! Hier ben ik écht super blij mee! 😀

  De originele tool Alle Sterren Van De Hemel is nog gewoon te bestellen voor alle liefhebbers van het blauwe spelbord. 🙂 De afgelopen jaren werden Engelse tools echter omgebouwd tot Nederlandstalige tools. Dit blijven wij doen zolang er vraag is (en voorraad). Omdat ombouwen voor ons een kostbare klus is, zijn wij erg blij met deze nieuwe themaset.

  De themaset Alle Sterren Van De Hemel maakt het mogelijk om deze dubbelbekroonde en succesvolle tool te spelen bij het groene spelbord van Ons Bestaan Op Een Bordje.

  Bij het therapeutische spel Ons Bestaan Op Een Bordje kunnen themasets worden gekozen. Eén donkerblauwe kaartenbak met ernaast twee donkerblauwe boekjes staan op de foto. De themaset Alle Sterren Van De Hemel (na overlijden).

  Laatste nieuws over de productie (deel 9 – 05-10-2021)

  Beste bestellers,

  Even stil gezet…
  Onverwacht werd ik even een week stilgezet omdat onze dochter (8) uit een boom viel en haar sleutelbeen brak. Ik wist niet dat je daar zo ziek van kon zijn. Ze moest overgeven van de pijn. De eerste dagen kon ze zelfs haar hoofd en goede arm niet bewegen. Helaas hoestte ze ook wat, dus er gingen heel wat slokken water doorheen om de prikkel weg te krijgen. Ik kon (en wilde) niet anders dan ernaast zitten en haar ondersteunen en vertroetelen. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en is ze vandaag voor het eerst een paar uurtjes naar school geweest. Voor mij was het écht loslaten… en nu pak ik mijn (lange) to-do lijst rustig weer op.

  Eerste spel is klaar
  Gelukkig heeft mijn ‘stilstaan’ geen invloed op het productieproces. Het eerste complete spel is van de pers gerold en heb ik in ontvangst mogen nemen. Het ziet er super mooi uit! Zo blij mee! En des te meer kijk ik uit naar het moment dat ik alle tools mag ontvangen en naar jullie toe mag sturen!

  Levering van de spellen
  De productie loopt iets uit. Het lijkt erop dat ik de tools half november in ontvangst kan nemen. Wij zullen dan zelf de dozen afvullen met de laatste spelonderdelen. Zodra dit afgerond is worden de tools verzendklaar gemaakt en komen ze jullie kant op, waarschijnlijk eind november.

  Warme groet, Daisy

  Laatste nieuws over de productie (deel 10 – 17-11-2021)

  Corona gooit roet in het eten…

  De aanhanger die ik net had opgehaald voor vervoer van de spelonderdelen probeerde ik op de wielklem te zetten. Mijn man kwam helpen, dacht ik, maar hij bleef op een afstandje staan en zei: “Het is positief Daisy…” Ik stond te trillen op mijn benen toen ik het hoorde, ik vloekte en ik kon wel huilen… WAAROM NU?? Deze twee weken waarin we op locatie aan het werk zouden gaan…

  Ik had verdorie alles logistiek zó goed geregeld om Ons Bestaan Op Een Bordje te gaan afmaken en inpakken met een groep vrijwilligers om deze z.s.m. jullie richting uit de sturen… krijgen we te maken met corona binnen het gezin (ondanks bescherming).

  En nu… Ik moet het loslaten en plan alles weer in zodra het kan. We zitten in quarantaine. We leven met de dag. Het spijt me heel erg dat ik dit nieuws moet brengen… Ik had zo graag eind november de spellen naar jullie toegestuurd.

  Ik kan er geen tijd op plakken, als er nog iemand corona heeft opgelopen binnen ons gezin begint de quarantaine weer opnieuw. Dus: we nemen onze verantwoordelijkheid en gaan direct aan de slag zodra dat veilig kan.

  Hartelijke groet,

  Daisy

  Foto van de schildering die Daisy Luiten maakte toen door Corona de levering en het afvullen en het lanceren van de therapeutische tools uitgesteld moest worden.

  Update quarantaine en info Ons bestaan Op Een Bordje (deel 11- 29-11-2021)

  Deel 2: Corona gooit roet in het eten… Een kijkje in onze quarantaine-weken.

  Ten eerste: heel erg bedankt voor de vele lieve berichtjes die ik ontvangen heb nadat ik de mail verstuurd had dat Corona roet in het eten gooide. Dat voelde even als een hart onder de riem!

  Nadat onze quarantaine was gestart en mijn man in volledige isolatie is gegaan op een slaapkamer, had ik mijn handen vol aan alles afzeggen wat ik geregeld had. Wat een rotklus. Ik stond helemaal klaar om van start te gaan en in plaats daarvan moest ik alles afbellen. Helaas waren machines en ruimte e.d. al beschikbaar gesteld, dus financieel is het ook een aardige strop. Daarnaast draaide het thuis gewoon door. Een zieke in huis, de kinderen thuis (8 en 7 jaar), GGD die belt, schoolwerk thuis opstarten, extra hygiëne maatregelen. Ik had op wat rust gehoopt, maar dat was er niet echt bij… vaak was ik ’s avonds half 10 pas klaar met alles, ook vanwege die extra hygiëne.

  Tijdens het eten maken, merkte ik al dat ik zo’n 20 keer mijn handen stond te wassen, had ik weer iets aangeraakt. En bij de afwas waste ik alles eerst op zijn heetst met de hand en dan zette ik het daarna in de vaatwasser. Tja, waar doe je goed aan? Beter kon in ieder geval niet. Des te groter was de telleurstelling dat na 5 dagen isolatie en quarantaine onze dochter positief getest werd. Hoe kan dit? We hebben zó ons best gedaan?! Waarschijnlijk is ze in de dagen voordat mijn man ziek werd al aangestoken.

  Ze schrok heel erg en ik troostte haar. We waren er ook snel over uit dat we de kinderen niet konden isoleren. Haar klachten vielen gelukkig mee. Een stevige neusverkoudheid. Wat ik me niet realiseerde van het ‘niet isoleren’ was dat je dan niet 5 dagen later mag testen (zoals bij mijn man het geval was), maar pas 5 dagen nadat zij helemaal beter was (minstens 7 dagen). Ik was erg van slag toen ik daar achter kwam. Want wat als na 12 (7+5) dagen testen er nog één van ons positief zou zijn en dan na 12 dagen nog één… dan zouden we 21 december pas uit quarantaine mogen…

  Maar hoe graag ik ook zo snel mogelijk van deze hele quarantaine af wilde zijn. Het was géén optie om haar dan maar wel te isoleren.
  Weer moest ik het allemaal loslaten… het loopt zoals het loopt.

  Dat wij het niet zouden krijgen, dat geloofden we eigenlijk niet meer na die strikte isolatie van mijn man. Bovendien spelen de kinderen de hele dag met elkaar en ze hadden elkaar de ochtend voor de positieve uitslag nog een sorry-kus op de mond gedrukt. We besloten om de paar dagen een zelftest te doen, om het dan in ieder geval zo snel mogelijk te weten.

  De kinderen doen het best goed. Ze missen hun vriendjes en vriendinnetjes heel erg. En er is verdriet omdat ze zoveel missen van de Sinterklaas vieringen: schoen zetten op school, pietengym, de Sint-drive-in op het werk van mijn man…

  Inmiddels zijn onze zoon en ik ook positief getest. Onze zoon had aardig wat klachten, maar gelukkig niet lang. De Sint-viering op school kunnen ze allebei meemaken! Ik ben de laatste en zit nog even vast. Ik lig op bed met een enorme hoest en het gevoel van een voorhoofdsholte ontsteking (fijne combi ook, iedere kuch doet pijn). Het is dus afwachten wanneer ik (na minstens 7 dagen) de ’24-uur klachten vrij’ mag ervaren.

  Eén voordeel, als ik klaar ben hebben we het hier gehad, géén quarantaines meer de komende tijd. Dus: we zieken eerst uit en gaan direct aan de slag zodra dat veilig kan. Want dat jij héél graag en zo snel mogelijk met het spel wilt gaan werken, dat begrijp ik helemaal. Maar weet je ook hoe erg IK sta te popelen om je éindelijk mijn spel te kunnen toesturen! 🙂 Zo benieuwd hoe je het vindt!

  Hartelijke groet,

  Daisy

  Aan het werk spellen afvullen op locatie (deel 12 – 09-12-2021)

  Zoals beloofd, hier af een toe een update. Woensdag zijn we begonnen, met zijn tweeën, spellen en themasets uitpakken. Ik dacht dat doen we even… not.

  Vandaag (donderdag) verder gegaan met uitpakken. We waren met vier nu en hebben ook een start kunnen maken met spellen afvullen! Helaas werkte het seal apparaat in het begin niet helemaal mee. Maar ik bedacht dat jullie het spel vast héél snel uit willen pakken, dus de seal is bij een deel niet heel goed dicht. Het was even oefenen… Voor de spellen die in mijn opslag komen is dat wel belangrijk, die moeten namelijk vochtbestendig afgesloten zijn.

  Morgen weer door. Qua tempo is het lastig inschatten het is écht véél werk. Maar er komen weer wat mensen extra, dus goede hoop dat we dan nog een stuk verder komen. Wordt vervolgd!

  Afvullen op locatie Daisy Luiten

  Aan het werk spellen afvullen op locatie (deel 13 – 12-12-2021)

  Afgelopen vrijdag met zijn achten aan het werk geweest! Super dat er zoveel hulp was! In totaal hebben we 58% van de spellen afgevuld. Omdat er zoveel mensen waren kon ik mij focussen op de verzending van de spellen, dat was qua inpakken (1 pakket van maken) nog een hele klus. Helaas lukte het mij om 25% te versturen… ik had zo graag gezien dat dit meer was geweest.

  In het weekend kunnen we niet werken omdat het bedrijf gesloten is. Dat was ook wel goed, want door alle geregel, stuiterden mijn gedachten ’s nachts door en was ik blij het even los te laten en weer een goede nacht te maken!

  Vandaag (zondag) in de opslag bezig geweest met lege pallets, zodat de spellen daar hoog en droog op kunnen staan.

  De komende dagen staan we met 2 man. Dan ligt de focus op vullen van de spellen want de gehuurde machines moeten deze week retour.

  Afvullen op locatie Daisy Luiten

  Aan het werk spellen afvullen op locatie (deel 14 – 15-12-2021)

  Maandag super druk geweest met spellen vullen. Er kwam geen einde aan…

  Of toch, dinsdag toen mijn man een extra dag vrij had gevraagd om te komen helpen…
  We hebben 100% van de spellen gevuld! Yes, daarmee kunnen de gehuurde machines tijdig retour!

  Logistiek was woensdag de enige dag dat we een vrachtwagen konden huren en ik hulp had om de spellen vanaf de afvul-locatie naar mijn opslag te brengen! En ook dat kunnen we nu wegstrepen!

  Na al die dagen hard lichamelijk werken voel ik spieren waarvan ik niet eens wist dat ik ze had… Helemaal brak na al het gesjouw en al die dagen dozen verplaatsen, dozen uitpakken, honderden keren dezelfde handelingen uitvoeren en dan ’s avonds vaak nog tot 22u bezig met voorbereidingen voor de volgende dag en mijn mailbox….

  Morgen en overmorgen en mogelijk ook nog volgende week, ga ik verder met spellen inpakken om te versturen naar de 75% bestellers die hun bestelling nog niet ontvangen hebben.

  Ben net alvast met voorbereidingen bezig geweest zodat het hopelijk nóg iets sneller gaat bij de post. Alleen al naar de post rijden met een berg pakketten, in de rij staan en het afgeven vergt zó veel tijd….

  Ik hoop zo dat ik jullie heel snel blij kan maken nu, maar een pakket gereed maken vergt veel aandacht en tijd om in te pakken… We gaan het zien. Nu snel mijn bedje opzoeken!

  Afvullen op locatie Daisy Luiten
  Afvullen op locatie Daisy Luiten
  Afvullen op locatie Daisy Luiten

  Aan het werk spellen afvullen op locatie (deel 15 – 17-12-2021)

  10 hele dagen van spellen uitpakken, vullen, verhuizen naar de opslag en/of inpakken voor de verzending op video! Enjoy!