Daisy Luiten logo

De prijs van de tool

De prijs van de tool is opgebouwd uit het aantal themasets dat besteld wordt.
Je keuze voor de themaset(s) maak je in de webwinkel.

In de speldoos van Ons Bestaan Op Een Bordje vindt je één themaset.
Indien je meerdere themasets bijbestelt (€92,50 per extra set) dan worden die natuurlijk meegestuurd.

Tool inclusief 1 themaset:

€ 291,50

exclusief 21% BTW
€ 352,72 inclusief BTW

Tool inclusief 2 themasets:

€ 384,00

exclusief 21% BTW
€ 464,65 inclusief BTW

Tool inclusief 3 themasets:

€ 476,00

exclusief 21% BTW
€ 576,58 inclusief BTW

Je kunt de andere themasets ook later nog bijbestellen.

In de webwinkel kun je diverse themasets aanklikken waarna de prijs zichtbaar wordt.

Themasets die verkrijgbaar zijn

Bij het therapeutische spel Ons Bestaan Op Een Bordje kunnen themasets worden gekozen. Eén lichtgroene kaartenbak met ernaast twee lichtgroene boekjes staan op de foto. De themaset Weg Van Elkaar (na scheiding).

Weg Van Elkaar

themaset scheiding

Deze themaset is uitermate zorgvuldig toegespitst op kinderen, jongeren en volwassenen die een scheiding hebben meegemaakt.

Alle kaarten bevatten meerdere vragen. Daarbij kan het gaan om de scheiding van de ouders, maar ook om de eigen scheiding als volwassene.

Vragen die een appel doen op loyaliteitsgevoelens zijn aangeduid. Therapeuten die deze tool inzetten met ouder(s) en kind samen, kunnen deze vragen eenvoudig aan de kant leggen om ze bijvoorbeeld wel in te zetten in een individuele sessie.

Ook is aandacht voor omstandigheden naast de scheiding die de situatie complexer maken.

Bij het therapeutische spel Ons Bestaan Op Een Bordje kunnen themasets worden gekozen. Eén donkergroene kaartenbak met ernaast twee donkergroene boekjes staan op de foto. De themaset Ondersteboven (na ingrijpende gebeurtenissen.

Ondersteboven

themaset ingrijpende gebeurtenissen

Deze themaset maakt verschillende ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen bespreekbaar.

De onverwachte vragen maken dat cliënten hun verhaal op een nieuwe manier vertellen. Vaak delen ze ervaringen die ze niet eerder gedeeld hebben.

De mogelijkheid om het verhaal in ‘kleine stukjes’ te delen, wordt als heel fijn ervaren. Soms voelt de ervaring ‘overweldigend’. Het beantwoorden van een vraag en doorgaan naar de volgende vraag maakt het voor cliënten ‘beter behapbaar’. 

Ook wordt goed zichtbaar wat de invloed is van de gebeurtenis op het leven van de cliënt(en).

 

Bij het therapeutische spel Ons Bestaan Op Een Bordje kunnen themasets worden gekozen. Eén donkerblauwe kaartenbak met ernaast twee donkerblauwe boekjes staan op de foto. De themaset Alle Sterren Van De Hemel (na overlijden).

Alle Sterren Van De Hemel

themaset overlijden

Deze themaset maakt alles wat speelt na het overlijden van een dierbare bespreekbaar.
Herinneringen komen aan bod, het overlijden, de uitvaart, maar ook de omgeving. Daaruit wordt bijvoorbeeld zichtbaar hoe de cliënt steun ervaart of niet.

In de vragen staat de overledene aangeduid met een ster, hier mag de naam genoemd worden. Dit maakt het spel heel persoonlijk. 

Zowel kinderen als jongeren en volwassenen vinden het bijzonder om dit spel te spelen. De dierbare staat even in het middelpunt. De liefde voor de overledene is voelbaar aanwezig.

Ons Bestaan Op Een Bordje

inclusief 1 themaset

De therapeutische tool Ons Bestaan Op Een Bordje, in de vorm van een 8-hoekig donkergroen bordspel van Daisy Luiten staat uitgestald, met pionnen in de vorm van tranen, een praatstok en een houten zonnetje met lichtje in het midden.
Sessie waarin Daisy Luiten Ons Bestaan Op Een Bordje gebruikt met moeder en dochter
Illustratie van poppetjes rond een groot spelbord. De illustratie is verdeeld in 3 tafereeltjes. Links boven zitten twee poppetjes, één gooit de dobbelsteen over het spelbord. Boven de poppetjes staat het woord 'spelen'. Rechts boven zitten dezelfde poppetjes aan het spelbord. Eén heeft een traan en vertelt, de ander luistert en houdt zijn hand tegen diens onderrug. Boven de poppetjes staat de tekst 'delen'. In het midden onderaan staat een krachtig poppetje met beide benen stevig op de grond en zijn armen omhoog. In zijn lijf is een hartje getekend. Onder dit poppetje staat de tekst 'helen'.
Daisy Luiten werkt met het door haar ontwikkelde therapeutische bordspel Ons Bestaan Op Een Bordje met een volwassen cliënt. Ze zitten samen aan een tafel het spel ligt tussen hen in. De cliënt heeft een vragenkaartje vast. Daisy kijkt en luistert.

Trainingen of een workshop op uitnodiging

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een workshop of training.
Zo geeft Daisy speluitleg voor intervisiegroepjes, organiseert ze trainingen en komt ze langs op uitnodiging.

De trainingen hieronder organiseert Daisy regelmatig en kosten €136,- (excl. 21% BTW) per persoon per training voor een dag.
Deze dagen zijn geaccrediteerd door Stichting SKB: Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.

Voor de speluitleg voor intervisiegroepjes of een training op uitnodiging, waarbij Daisy naar uw organisatie komt, wordt een aanbod op maat gemaakt.
Neem hiervoor contact op met Daisy Luiten: info@daisyluiten.nl / 0570-869113.

Introductietraining Werken met Ons Bestaan Op Een Bordje

Leer Ons Bestaan Op Een Bordje te gebruiken met je cliënten.

Als ontwikkelaar deelt Daisy ins en outs, het spel wordt gespeeld onder haar leiding en je ziet casus materiaal op video. Ook wordt in kleine groepjes gewerkt om aan den lijve te ervaren hoe het spel werkt en te oefenen als ‘spelleider’.

Daisy Luiten staat voor een groep van vijf mensen aan een tafel. Ze geeft een presentatie, achter haar prijkt een scherm. Leer Ons Bestaan Op Een Bordje te gebruiken met je cliënten. Inspirerende training die door deelnemers als zeer waardevol wordt ervaren.
Training creatief en verdiepend werken met Ons Bestaan Op Een Bordje

Ervaar hoe je Ons Bestaan Op Een Bordje nog meer kunt inzetten.

Als vaktherapeut laat Daisy zien hoe je je kunt uiten middels beeldend werken. Achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden én zelf aan de slag. Een inspirerende training waarbij je in één dag fijne nieuwe werkvormen ontdekt.

Daisy Luiten, een vrouw met donkerblond halflang haar en een bril, houdt tijdens het vertellen een schilderij en wat vragenkaartjes in de hand. Daisy geeft hier de creatieve verdiepende training rond haar tool. Een inspirerende training waarbij je in één dag fijne nieuwe werkvormen ontdekt. Om verrassend meer uit Ons Bestaan Op Een Bordje te halen.

Hoor jij ook bij de vakkundige therapeuten en coaches die met deze tool werken?