Daisy Luiten logo

Aanbod voor therapeuten en coaches

Op deze pagina vind je – naast de agenda – mijn aanbod voor therapeuten en coaches.  

Deelnemers van de training werken met Ons Bestaan Op Een Bordje zitten aan tafel rond dit groene kleurrijke achthoekige therapeutische bordspel. Daisy Luiten leert therapeuten en coaches hoe ze met deze tool kunnen werken.

Agenda 2023

Ik organiseer regelmatig trainingen rond de nieuwe tool Ons Bestaan Op Een Bordje, daarnaast kun je mij o.a. tegenkomen tijdens congressen en geef ik workshops op uitnodiging.

4 september 2023 – Aanwezig met stand bij de Masterclass: Kijken naar rouw vanuit een hechtingsbril – Euthopia 

19 september 2023 – Introductie training: Werken met Ons Bestaan Op Een Bordje

21 september 2023 – Creatief en verdiepend werken met Ons Bestaan Op Een Bordje NIEUW!

nieuwe data volgen na de zomer

Kun je niet op bovenstaande data en heb je interesse? Geef dit dan door en/of houd de nieuwsbrief in de gaten! Bij voldoende interesse kan wellicht een extra training gepland worden.

Trainingen voor therapeuten en coaches

Op ontdekkingstocht door de tool Ons Bestaan Op Een Bordje

Er zijn twee verschillende trainingen. Onder mijn begeleiding (als ontwikkelaar) ontdek je samen met andere therapeuten en coaches hoe je deze tool kunt inzetten in je werk. Je ervaart hoe het werkt, en hoe je het het beste in jouw werksituatie kunt gebruiken.

Er zijn 2 verschillende trainingen. Laat je inspireren en ga daarna in de praktijk net zo enthousiast met de tool aan de slag als de therapeuten die je voorgingen!

Voor meer informatie en inschrijven:

– Link naar: Introductie training Werken met Ons Bestaan Op Een Bordje
– Link naar de Training: Creatief en verdiepend werken met Ons Bestaan Op Een Bordje

Daisy Luiten staat voor een groep van vijf mensen aan een tafel. Ze geeft een presentatie, achter haar prijkt een scherm. Leer Ons Bestaan Op Een Bordje te gebruiken met je cliënten. Inspirerende training die door deelnemers als zeer waardevol wordt ervaren.
Professor Robert A. Neimeyer en Daisy Luiten zitten aan tafel met daarop uitgestald het therapeutische bordspel Alle Sterren Van De Hemel. Dit spel biedt hulp na het overlijden van een dierbare.
Werken met de originele tool Alle Sterren Van De Hemel

De trainingen rond Alle Sterren Van De Hemel zijn opgenomen in de trainingen Werken met Ons Bestaan Op Een Bordje. De bovenstaande trainingen volstaan dus ook wanneer je originele tool Alle Sterren Van De Hemel hebt.

Werken met Alle Sterren Van De Hemel, na het overlijden van een dierbare komt ruimschoots aan bod. Dit komt omdat de werkwijze van Ons Bestaan Op Een Bordje vergelijkbaar is met Alle Sterren Van De Hemel én er wordt binnen die tool ook gewerkt met de ’themaset Alle Sterren Van De Hemel’. Daarnaast kun je tijdens de training kiezen met welk thema jij graag wilt oefenen.

Voor meer informatie en inschrijven:

– Link naar: Introductie training Werken met Ons Bestaan Op Een Bordje
– Link naar de Training: Creatief en verdiepend werken met Ons Bestaan Op Een Bordje

Individuele speluitleg

Eén-op-één speluitleg online of in de praktijk

De individuele speluitleg is aanrader voor wanneer je spoedig met de tool wilt werken, de training op korte termijn niet kunt bijwonen én wel graag informatie van Daisy persoonlijk wilt horen.

Tijdens deze korte speluitleg – online of in de praktijk – krijg je achtergrond informatie én uitleg hoe Ons Bestaan Op Een Bordje of Alle Sterren Van De Hemel werkt. Er is ruimte voor vragen. En als het lukt (qua tijd) spelen we de tool (via webcam of samen aan tafel) zodat je weet hoe het werkt.

Het is anders dan de training toch zijn collega’s op deze wijze enthousiast aan de slag gegaan.

Voor meer informatie en inschrijven:

– Link naar: Individuele speluitleg of coaching sessie

In een zwartwit afbeelding zien we Daisy Luiten aan tafel zitten met haar therapeutische tool uitgestald. Een camera op een statief staat op het spel gericht. Daisy heeft ook haar laptop voor zich waarop ze via beeldbellen online sessies geeft over het werken met Ons Bestaan Op Een Bordje. De therapeutische tool die vertellen over een nare of pijnlijke ervaring vergemakkelijkt.
Daisy Luiten tijdens de ontwikkeling van Ons Bestaan Op Een Bordje. Ze ligt op drukvellen van haar tool waarop veel tekst te zien die gecontroleerd moet worden. Ook is de omslag van een van haar boekjes bij het therapeutische spel zichtbaar. Daisy heft haar handen omhoog en kijkt met een uitdrukking dat ze het aardig zat is en er zo een dikke zucht gaat volgen.

Coaching bij spel- of productontwikkeling

Loop jij ergens tegenaan bij het ontwikkelen van jouw eigen spel of product?

Via een coachingsessie bied ik ondersteuning. Vanwege de vele vragen die ik krijg op het gebied van spellen ontwikkelen en uitgeven heb ik besloten mijn ervaring op dit gebied uit te dragen in de vorm van coachingsessie(s). En of dat er één of meer zijn dat is aan jou.

Sinds 2001 ben ik – naast mijn praktijk – al bezig met het zelf ontwikkelen, vormgeven en uitbrengen van onder andere therapeutische tools en kaartensets. En ik kan wel zeggen dat ik rijk ben aan ervaring! smile

Voor meer informatie en inschrijven:

– Link naar: Individuele speluitleg of coaching sessie

Workshop op uitnodiging

Workshop, presentatie, bijeenkomst op maat 

– Wil je je team opleiden om gemakkelijker diepgaande gesprekken te voeren na een overlijden, scheiding of ingrijpende gebeurtenis met behulp van Ons Bestaan Op Een Bordje?
– Wens je als beroepsvereniging een fijne workshop waarin informatie en doen elkaar afwisselen?
– Zoek je als opleiding tot therapeut een gastdocent?
– Wil je voor een herdenkingsdag graag een mooie workshop waarbij dierbaren worden herdacht?

Regelmatig geef ik workshops, gastlessen of presentaties op maat, voor groepen van ca. 8 tot 100 personen. Er zijn mogelijkheden voor zowel korte workshops van een uur tot trainingen van één of twee dagen. En als onderwerp kan dit gaan over de tools Ons Bestaan Op Een Bordje of Alle Sterren Van De Hemel, maar ook over creatieve therapie en verliesverwerking.

Voor meer informatie:

Neem contact op met info@daisyluiten.nl of 0570-869113

Daisy Luiten presenteert haar spel tijdens een workshop voor een groep mensen. In het midden van de ruime groep ligt Ons Bestaan Op Een Bordje op tafel. Ook wordt de tool gespeeld met de groep.

Gids met informatie en casussen

Maak delen over een ingrijpende ervaring behapbaar voor je cliënt, lees meer in onze gids!

Ontvang je graag meer informatie over Ons Bestaan Op Een Bordje en de themasets scheiding, ingrijpende gebeurtenissen en/of overlijden? Of blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in.

In deze gratis gids (pdf) vind je:

  • Alle info op een rij. Ook handig als je niet zelf beslist over de aankopen.
  • Een casus over de 8-jarige Evin die zich altijd op de vlakte houdt – Themaset Weg Van Elkaar
  • Een casus over een ingrijpende inval door de politie – Themaset Ondersteboven
  • Een casus over een nieuwe gezinssituatie na het overlijden van beide ouders – Themaset Alle Sterren Van De Hemel
  • Verschillende voorbeeldkaartjes uit iedere themaset – leuk om uit te printen en alvast te proberen!
Een afbeelding van de informatiegids Ons Bestaan Op Een Bordje. Op de gids is een hoek van het groene spelbord Ons Bestaan Op Een Bordje met een kleurig traject  zichtbaar. In de achtergrond liggen twee paarse stapels kaarten. Op de voorgrond ligt in het kleurige traject een rode glazen traan op een groen vlakje. Alsof wij (de kijkers) het net zelf hebben neergelegd om even na te denken, ligt over het traject een houten praatstok met zwarte veren, met daarbij een groene vragenkaart. Op deze vragenkaart uit de categorie 'Gebeurtenis' staat de vraag: Heb jij een bijzondere kaart, email of een bijzonder appje van iemand gekregen? Hoe was dat voor jou?